literatura catalana . joves i adults     inici
Quiñonero, Sergi

 


Sense títol

1. Quina impressió t'ha produït aquest poema? T'ha agradat? Descriu-lo i, a continuació intenta justificar les teves sensacions. 

2. Si haguessis d'associar aquest poema a una música, amb quina ho faries? Escolta aquestes músiques clicant a 1, 2, 3, 4 y 5.

3. Has sentit a parlar d'una “presa de terra” a electricitat? Què significa l'expressió? Si no ho saps consulta-ho en una enciclopèdia. Hi veus alguna relació amb el fet que a l'endoll hi surtin arrels?

4. Com explicaries que de l'endoll superior surti una branca plena de fulles? Quina relació hi veus amb les arrels de baix? Escriu la teva explicació i, després, contrasta-la amb les dels teus companys. A continuació escolteu el poeta a "el poeta diu". Heu coincidit? Us ha eixamplat la vostra interpretació? 

5. Què passaria si, com diu Sergi Quiñonero, un dia la natura envaís la ciutat? Inventeu una història de ciència ficció.

6. Consideres que aquest objecte és “poètic”? Si és així, què és el que el fa “poètic”?

7. Intenta convertir aquesta objecte en una poesia amb paraules. Per fer-ho, escriu frases líriques que l'objecte et pugui suggerir. Desprès, ens pot enviar el poema a viulapoesia@viulapoesia.com

8. És molt diferent aquest objecte d'altres que hagis pogut veure a la pàgina? Compara'l amb “Objector” de Joan Brossa i “Pesca” de Franklin Fernández.

poema Sense títol, Quiñonero, Sergi

cercador:  autor:     poema:           cercador avançat  boton busqueda avançada
<<
web design KTON Y CÍA